Produk

  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll That Look Real Child’s Vinyl Birthday Gift

    ZIYIUI Handmade Soft Silicone18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Boneka Anu Katingali Vinil Ulang Tahun Anak

    • UPC: 680727933470
    • Merk : ZIYIUI
    • Beurat: 1.8KG
    • Ukuran boneka: 18 inci
    • Panjelasan Produk:
  • ZIYIUI Realistic 22 inch 55cm Reborn Baby Doll Soft Vinyl Silicone Real Look alive Baby Handmade Lifelike Blue denim dress doll

    ZIYIUI Realistis 22 inci 55cm Reborn Orok Boneka Lemes Vinil Silikon Tingali hirup Orok Handmade Lifelike Biru denim baju boneka

    • . Bonéka bakal sumping sareng alat pacét magnét sareng botol tuangeun anu pas pikeun sungut
    • Bahan: sirah vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kalayan awak katun PP boneka, keuna hampang pisan. Henteu tiasa lebet kana cai ngadamel pancuran.
    • Panon: Mata akrilik kelas tinggi Taiwan, panon moal ngiceup. Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng macét
    • Kaamanan: Sesuai sareng syarat kaamanan ASTM F963 sareng EN71 kanggo umur 3+
    • Pedaran produk: Ieu boneka reborn sampurna anu dirancang ku seniman terkenal. Boneka lucu sareng hirup sapertos hirup. Dijieun ku kualitas alus Simulasi Silikon Vinil. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, murni lingkungan anu murni
  • ZIYIUI 22 Reborn Baby Girl Doll Newborn Baby Dolls Realistic Silicone Vinly Babys Doll Birthday Gifts

    ZIYIUI 22 Dilahirkeun deui Budak Budak Boneka Anyar Lahir Boneka Bonéka Realistis Silikon Vinly Babys Boneka Hadiah Ulang

    • sirah sareng anggota badan silikon, ku awak kaén katun lemes pikeun raos orok anu sajati, janten murangkalih tiasa masrahkeun anjeunna ka mana-mana.
    • Leungeun dilarapkeun panon & bulu mata biru sareng tangan anu diakar mohair realistis, panangan sareng suku tiasa digerakkeun luhur sareng ka handap, rupana pikaresepeun bakal ngajantenkeun murangkalih anjeun siga anu nyepeng sobat boneka ieu.
    • HEBAT UNTUK - Hadiran ulang taun, kado Natal, kagiatan Preschool, aktipitas Bumi, Maén peran, Ngasuh maén, anjeun budak bakal kéngingkeun kamampuan sosial sareng kamampuan kognitif anu kuat.
    • CERTIFICATION SAFETY - Patuh atanapi ngaleuwihan sarat kaamanan ASTM F963 sareng EN71 kanggo umur 3+, anu aman pikeun murangkalih anjeun.
    • Pedaran produk: Ieu seni boneka anu sampurna anu dirancang ku seniman terkenal. Boneka anu lucu sareng saumur hirup. Dijieunna tina softsilicone kualitas luhur. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, bahan anu ramah lingkungan murni. Kepala,
  • Biracial Reborn Baby Doll Black African American Girl 22 inches Prime Cute Realistic Baby Black Skin Kids Toys

    Biracial Reborn Baby Doll Hideung Awéwé Amérika Amérika 22 inci Perdana Imut Réalistis Orok Hideung Kulit Budak Kaulinan

    • Boneka orok anu dilahirkeun deui dina kahirupan dirancang sareng buatan tangan ku seniman NPK, bahan vinil sapertos silikon super rinci sareng lucu pisan, janten orok langkung réalistis.
    • Ukuran: 22 inci / 55cm tina sirah dugi ka jempol, Bahan: Bahan silikon vinil kanggo sirah, 3/4 anggota awak,
    • Rambut: diimpor mohair murni, diakar ku jarum sareng jarum, liang tina akar rambut katingali, réalistis pisan, Rambut tiasa dibentuk saatos anjeun ngumbah sareng garing sacara alami.
    • Garansi balik 30 dinten, inpormasi lacak anu leres, layanan palanggan 24 jam ku mail. urang gaduh saham di USA 7-10 dinten damel kanggo kiriman.
    • Pedaran produk: Bahan silikon vinil pikeun sirah, 3/4 anggota awak, Sesuai sareng sarat kaamanan standar EN71 EU pikeun umur 3+. bahan vinil silikon lemes sapertos kulit asli. Awak awak lawon. Dieusian ku PP c
  • ZIYIUI 23 Full Body Silicone Vinyl Reborn Doll Lifelike Anatomically Correct Baby Girl Doll

    ZIYIUI 23 Pinuh Awak Silikon Vinil Reborn Boneka Manusia Sakumaha Anatomi Leres Boneka Budak Girl

    • 23 inci (57cm) Ukuran orok énggal. Beurat: sakitar 3.5LB. Bonéka bakal sumping sareng alat pacét magnét sareng botol dahar
    • Bahan: Awak pinuh tina Simulasi Silicone Vinyl.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng pakéan.
    • Bonéka ieu mangrupikeun bonéka mojang awéwé anu leres sacara anatomi.
    • Pedaran produk: Ieu bonéka reborn sampurna dirancang ku seniman terkenal. Boneka reborn lucu sareng hirup.
  • ZIYIUI 22 Inches Reborn Baby Doll Handmade Lifelike Newborn Baby Doll

    ZIYIUI 22 Inci Reborn Baby Doll Handmade Lifelike Orok Anyar lahir

    • Énggal
    • Pedaran produk: Sigana leres-leres realistis, sapertos anu nembé lahir tina rarayna anu lemes dugi ka suku alitna. Anjeunna bahkan hadir sareng awak lawon lemes kabeurat, pikeun raos anu paling sapertos hirup nalika anjeun ngarangkul dirina.
  • ZIYIUI Real Looking 18 inch Reborn Baby Dolls Full Body Silicone vinyl Realistic Reborn Baby Boy Real Newborn

    ZIYIUI Nyata Nyawang 18 inci Reborn Baby Dolls Full Body Silicone vinyl Realistic Reborn Baby Boy Real Newborn

    • , bonéka ukuran buatan tangan sareng beuratna bakal janten sakedik kasalahan. Orok ngagaduhan awak vinil lemes pinuh. Awak sareng rupa anu pikaresepeun bakal ngajantenkeun anjeun ngaraos orok asli.
    • Bahan: vinil silikon awak pinuh, tiasa aman maén sareng bonéka dina kamar mandi, bonéka super lemes; anggota awak boneka tiasa janten kagiatan, tiasa linggih tiasa ngagolér, anjeun tiasa kana cai; moal nangtung, teu tiasa nyarios.
    • Soca: Bonéka sareng panon ditutup, panon henteu tiasa kabuka. Blok kalayan pacifier magnét tiasa nyocogkeun dina sungut.
    • Pakean: buatan tangan. Numutkeun ukuran bonéka. Cocog sareng ukuran orok (s 0-3 bulan) baju orok. Bonéka bakal sumping sareng bajuna sapertos poto na.
    • Pedaran produk: boneka orok ZIYIUI dilahirkeun deui dirancang ku seniman. Unggal inci tina bonéka orok siga manusa ieu karajinan tangan, dicét ku panangan. Kulit mangrupikeun tempat anu paling unik tina bonéka, seueur waktos anu dihasilkeun dina murangkalih orok
  • Reborn Baby Doll Soft Simulation Silicone Vinyl Cloth Body 22inch 55cm Lifelike Boy Girl Toy

    Reborn Baby Doll lemes simulasi silikon vinil lawon Awak 22inch 55cm Lifelike Boy Girl Toy

    • Bonéka nyaéta buatan tangan, bakal béda dina ukuran sareng beuratna.
    • Sirah, panangan sareng suku: Lemes simulasi silikon vinil, Awak: lawon dieusian ku katun, lemes pisan.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng dangdan. Ieu bonéka orok, janten rambutna sakedik kirang. Busana Doll: Handmade. Bisa cocog sareng 0-3 Bulan baju orok anu énggal.
    • Customizable, punten kirimkeun pesen upami peryogi jasa Disaluyukeun. Luyu sareng syarat kaamanan ASTM F963 salami 3+ taun.
    • Pedaran produk: Ieu seni boneka anu sampurna anu dirancang ku seniman terkenal. Boneka lucu sareng hirup sapertos hirup. Dijieunna tina kualitas alus simulasi silikon vinil. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, murni ramah lingkungan
  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone 18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll

    ZIYIUI Handmade Soft Silicone 18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Boneka

    • Bonéka ieu buatan tangan, bakal aya sababaraha kasalahan dina ukuran sareng beurat na.
    • Sirah, panangan sareng suku: Lemes Simulasi Silikon Vinil, Awak: lawon dieusian ku katun, lemes pisan.
    • Pedaran produk: Bonéka reborn lucu sareng hirup. Dijieun ku kualitas alus Soft Simulasi Silicone Vinyl. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, bahan ramah lingkungan murni.
  • Rebron Baby Doll 22 Inch Beautiful Lifelike Reborn Boy Doll

    Boneka Orok Rebron 22 Inci Boneka Budak Manusia Manusia Anu Diahirkeun Deui

    • Bonéka bakal sumping sareng bajuna.Baju buatan tangan Nurutkeun ukuran bonéka. pacifier magnét tiasa pas kana sungut.
    • Bahan: sirah vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kalayan awak katun PP boneka, keuna hampang pisan. Henteu tiasa lebet kana cai ngadamel pancuran.
    • Rambut: Handmade mikro rooted mohair, Perawatan rambut, perawatan rambut cair atanapi cai, lembut sisir, Tiasa nyeuseuh sareng dangdan.
    • Soca: panon akrilik kelas tinggi. Irung: liang irung kabuka, saolah-olah bonéka orok keur napas. Sungut: biwir sigana biwir orok asli, lembut, lemes, haneut sareng beueus, anjeun henteu tiasa ngabantosan hoyong
    • Panjelasan Produk:
  • ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Lifelike Silicone Soft 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas

    ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Lifelike Silicone Soft 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas

    • UPC: 680727933753
    • Merk: ZIYIUI
    • Beurat: 1,82 Kg
    • Ukuran Bonéka: 24 inci
    • Panjelasan Produk:
  • 18inch 45 CM babies reborn baby doll boy

    18 inci 45 CM orok dilahirkeun deui budak lalaki orok

    • bonéka orok reborn dirancang ku seniman. Unggal inci tina bonéka orok siga manusa ieu karajinan tangan, dicét ku panangan.
    • Huluna, 3/4 panangan sareng 3/4 suku didamel tina bahan vinil silikon lemes. Taktak sareng awak mangrupikeun awak lawon ku katun PP anu ngeusi internal.
    • Buukna nyaéta leungeun anu diakar tina mohair (lawon anu didamel tina buuk asli domba Angora). Buukna tiasa sagala bentuk sareng dibereskeun, sapertos rambut orok anu sajati.
    • Boneka orok reborn Toy parantos diuji ku SAFE ASTM F963 sareng EN71 kanggo murangkalih umur 3+.
    • Panjelasan Produk: