Tentang Kami

Taun ka-8, urang teras-terasan dina jalur. Éta sapertos urang manusa dimaksudkeun pikeun lapar sareng kabutuhan tuang, cocooan sok muncul sareng murangkalih di alam bawah sadar urang. Budak sok pendamping anu paling saé pikeun budak, sanés ngan ukur pikeun Boneka karajinan tradisional Cina anu indah, tapi ogé pikeun sagala rupa cocooan boneka silikon lemes tina pendidikan, latihan EQ, cocooan anu pikaresepeun.

Kami ngarepkeun murangkalih keprok sareng nguping déwasa pikeun ngawartosan yén aranjeunna pikaresepeun, palinter sareng anu sipatna saé, pikeun ngamungkinkeun murangkalih tumuh dina lingkungan anu ngagaduhan dukungan, persetujuan. Sadaya alat kaulinan anu teu tiasa dibédakeun anu anjeun mendakan saderhana aya kanyataanna panganteur cemerlang pikeun kolot pikeun ngajar murangkalihna kalayan senang nalika maén. Dolanan bonéka reborn langkung seueur sosobatan tibatan ngan ukur cocooan.

Kami ngagaduhan peralatan produksi anu maju. Kami gaduh tim perdagangan asing anu terampil pisan. Kami gaduh tim Kontrol Kualitas anu ati-ati pisan. Nilai-nilai perusahaan urang nyaéta nyiptakeun Kualitas Pangsaéna kalayan sadayana anu nguping sareng jiwa. Kami hoyong yén urang tiasa ngamimitian kerjasama anu saé sareng jangka panjang pisan. Kami ngabagéakeun kunjungan anjeun iraha waé!

ZIYIUI®

ZIYIUI mangrupikeun tanda dagang urang anu didaptarkeun di Inggris & EU.

Daérah anu kadaptar Jumlah mérek dagang
Inggris UK00003301210
Uni Éropa EU017790742

Perusahaan kami parantos masihan otorisasi ka perusahaan ieu pikeun nganggo mérek dagang ZIYIUI pikeun produksi sareng penjualan produk cocooan:

NO Nami Perusahaan Platform Penjualan
1 ShiJiaZhuangHaoBoGongYiPinYouXianGongSi Amazon
2 ShiJiaZhuangYunCaiDianZiShangWuYouXianGongSi Amazon
3 HeBeiAnNiuQiCheYongPinXiaoShouYouXianGongSi Amazon
4 HeBeiHeXuanGongYiPinYouXianGongSi eBay