Produk

  • ZIYIUI Realistic 22 inch 55cm Reborn Baby Doll Soft Vinyl Silicone Real Look alive Baby Handmade Lifelike Blue denim dress doll

    ZIYIUI Realistis 22 inci 55cm Reborn Orok Boneka Lemes Vinil Silikon Tingali hirup Orok Handmade Lifelike Biru denim baju boneka

    • . Bonéka bakal sumping sareng alat pacét magnét sareng botol tuangeun anu pas pikeun sungut
    • Bahan: sirah vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kalayan awak katun PP boneka, keuna hampang pisan. Henteu tiasa lebet kana cai ngadamel pancuran.
    • Panon: Mata akrilik kelas tinggi Taiwan, panon moal ngiceup. Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng macét
    • Kaamanan: Sesuai sareng syarat kaamanan ASTM F963 sareng EN71 kanggo umur 3+
    • Pedaran produk: Ieu boneka reborn sampurna anu dirancang ku seniman terkenal. Boneka lucu sareng hirup sapertos hirup. Dijieun ku kualitas alus Simulasi Silikon Vinil. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, murni lingkungan anu murni
  • ZIYIUI 22 Reborn Baby Girl Doll Newborn Baby Dolls Realistic Silicone Vinly Babys Doll Birthday Gifts

    ZIYIUI 22 Dilahirkeun deui Budak Budak Boneka Anyar Lahir Boneka Bonéka Realistis Silikon Vinly Babys Boneka Hadiah Ulang

    • sirah sareng anggota badan silikon, ku awak kaén katun lemes pikeun raos orok anu sajati, janten murangkalih tiasa masrahkeun anjeunna ka mana-mana.
    • Leungeun dilarapkeun panon & bulu mata biru sareng tangan anu diakar mohair realistis, panangan sareng suku tiasa digerakkeun luhur sareng ka handap, rupana pikaresepeun bakal ngajantenkeun murangkalih anjeun siga anu nyepeng sobat boneka ieu.
    • HEBAT UNTUK - Hadiran ulang taun, kado Natal, kagiatan Preschool, aktipitas Bumi, Maén peran, Ngasuh maén, anjeun budak bakal kéngingkeun kamampuan sosial sareng kamampuan kognitif anu kuat.
    • CERTIFICATION SAFETY - Patuh atanapi ngaleuwihan sarat kaamanan ASTM F963 sareng EN71 kanggo umur 3+, anu aman pikeun murangkalih anjeun.
    • Pedaran produk: Ieu seni boneka anu sampurna anu dirancang ku seniman terkenal. Boneka anu lucu sareng saumur hirup. Dijieunna tina softsilicone kualitas luhur. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, bahan anu ramah lingkungan murni. Kepala,
  • ZIYIUI 22 Inches Reborn Baby Doll Handmade Lifelike Newborn Baby Doll

    ZIYIUI 22 Inci Reborn Baby Doll Handmade Lifelike Orok Anyar lahir

    • Énggal
    • Pedaran produk: Sigana leres-leres realistis, sapertos anu nembé lahir tina rarayna anu lemes dugi ka suku alitna. Anjeunna bahkan hadir sareng awak lawon lemes kabeurat, pikeun raos anu paling sapertos hirup nalika anjeun ngarangkul dirina.
  • Reborn Baby Doll Soft Simulation Silicone Vinyl Cloth Body 22inch 55cm Lifelike Boy Girl Toy

    Reborn Baby Doll lemes simulasi silikon vinil lawon Awak 22inch 55cm Lifelike Boy Girl Toy

    • Bonéka nyaéta buatan tangan, bakal béda dina ukuran sareng beuratna.
    • Sirah, panangan sareng suku: Lemes simulasi silikon vinil, Awak: lawon dieusian ku katun, lemes pisan.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng dangdan. Ieu bonéka orok, janten rambutna sakedik kirang. Busana Doll: Handmade. Bisa cocog sareng 0-3 Bulan baju orok anu énggal.
    • Customizable, punten kirimkeun pesen upami peryogi jasa Disaluyukeun. Luyu sareng syarat kaamanan ASTM F963 salami 3+ taun.
    • Pedaran produk: Ieu seni boneka anu sampurna anu dirancang ku seniman terkenal. Boneka lucu sareng hirup sapertos hirup. Dijieunna tina kualitas alus simulasi silikon vinil. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, murni ramah lingkungan
  • ZIYIUI Handmade Soft Silicone 18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Doll

    ZIYIUI Handmade Soft Silicone 18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Boneka

    • Bonéka ieu buatan tangan, bakal aya sababaraha kasalahan dina ukuran sareng beurat na.
    • Sirah, panangan sareng suku: Lemes Simulasi Silikon Vinil, Awak: lawon dieusian ku katun, lemes pisan.
    • Pedaran produk: Bonéka reborn lucu sareng hirup. Dijieun ku kualitas alus Soft Simulasi Silicone Vinyl. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, bahan ramah lingkungan murni.
  • Rebron Baby Doll 22 Inch Beautiful Lifelike Reborn Boy Doll

    Boneka Orok Rebron 22 Inci Boneka Budak Manusia Manusia Anu Diahirkeun Deui

    • Bonéka bakal sumping sareng bajuna.Baju buatan tangan Nurutkeun ukuran bonéka. pacifier magnét tiasa pas kana sungut.
    • Bahan: sirah vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kalayan awak katun PP boneka, keuna hampang pisan. Henteu tiasa lebet kana cai ngadamel pancuran.
    • Rambut: Handmade mikro rooted mohair, Perawatan rambut, perawatan rambut cair atanapi cai, lembut sisir, Tiasa nyeuseuh sareng dangdan.
    • Soca: panon akrilik kelas tinggi. Irung: liang irung kabuka, saolah-olah bonéka orok keur napas. Sungut: biwir sigana biwir orok asli, lembut, lemes, haneut sareng beueus, anjeun henteu tiasa ngabantosan hoyong
    • Panjelasan Produk:
  • ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Lifelike Silicone Soft 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas

    ZIYIUI 24 Reborn Baby Doll Lifelike Silicone Soft 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas

    • UPC: 680727933753
    • Merk: ZIYIUI
    • Beurat: 1,82 Kg
    • Ukuran Bonéka: 24 inci
    • Panjelasan Produk:
  • 22 Inch 55cm Lifelike Reborn Baby Dolls

    22 Inci 55cm Manusia Anyar Reborn Boneka

    • Ukuran: 22 inci / 55 cm. Beurat: 1,6 kg. Bonéka anu dilahirkeun deui anu katingalina sapertos orok.
    • Bahan: Suku boneka anu dilahirkeun deui didamel tina silikon impor lemes. Awakna murni katun tur lemes pisan.
    • Soca: panon akrilik kualitas luhur, tiasa flash, panon biru, réalistis pisan.
    • Bungkusanna diantarana: bonéka * 1, pacifier * 1, botol * 1, akte kalahiran * 1, baju * 1
    • Panjelasan Produk:
  • 18 Inch 48cm Realistic Reborn Boy Doll

    18 Inci 48cm Realistis Budak Reborn

    • Boneka anu dilahirkeun deui sakitar 18 inci (48cm) tina sirah dugi ka jempol, sareng beuratna 3,3 lbs sakitar.
    • Boneka anu dilahirkeun deui dipahat janten réalistis dina vinil lemes orok pikeun katingali sareng karaos leres pisan pikeun dipangku salaku orok asli anjeun sorangan.
    • Kuku lengkep gambar-gambar, beureum tina ranjang kuku sareng kuku tembus, bahkan sababaraha kuku hirup susu satengah tina bentuk bulan.
    • Sesuai sareng sarat kaamanan ASTM F963 sareng EN71 kanggo umur 3+.
    • Panjelasan Produk:
  • Lifelike Reborn Baby Dolls Girl

    Sapertos Boneka Orok Anu Diciptakeun Sadayana

    • Bonéka budak awéwé orok réalistis, bonéka reborn buatan tangan, kalayan tampilan hypnotizing sareng ungkapan polos.
    • Ukuran: 20-22 inci, Beurat: 2.6-3.5LB. Boneka orok silikon sapertos hirup kalayan sungut sareng baju magnét.
    • Struktur: sirah vinil silikon, 3/4 anggota badan vinil silikon kalayan awak katun PP boneka, orok beurat, sentuhan hipu lemes pisan, awak boneka orok silikon teu ngagaduhan jenis kelamin, henteu tiasa mandi cai.
    • Fungsi: Bonéka orok saumur hirup tiasa calik sareng ngagolér, anggota badanna tiasa dialihkeun, bonéka orok tiasa dilebet ukuran baju bayi (0-3m) baju orok.
    • Panjelasan Produk:
  • Reborn Baby Dolls Girl Cute

    Reborn Baby Dolls Girl Imut

    • bonéka orok reborn dirancang ku seniman. Unggal inci tina bonéka orok siga manusa ieu karajinan tangan, dicét ku panangan.
    • Huluna, 3/4 panangan sareng 3/4 suku didamel tina bahan vinil silikon lemes.
    • Buukna anu diakar tangan mohair. Buukna tiasa sagala bentuk sareng dibereskeun, sapertos rambut orok anu sajati.
    • orok ngagaduhan panon ageung menawan, panon didamel ku akrilik kualitas luhur, katingalina sapertos panon orok asli, jelas sareng herang, réalistis pisan. Soca henteu tiasa ngiceupan sareng nutup. Sababaraha reborn deui
    • Panjelasan Produk:
  • ZIYIUI Silicone Soft Lifelike Reborn Baby Doll Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas 24

    ZIYIUI Silikon Lemes Manusia Sakola Reborn Baby Doll Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas 24

    • UPC : 797550870213
    • Merk : ZIYIUI
    • Beurat: 1.8KG
    • Ukuran Boneka : 24 inci
    • Panjelasan Produk:
12 Teras> >> Halaman 1/2