Produk

  • ZIYIUI 23 Full Body Silicone Vinyl Reborn Doll Lifelike Anatomically Correct Baby Girl Doll

    ZIYIUI 23 Pinuh Awak Silikon Vinil Reborn Boneka Manusia Sakumaha Anatomi Leres Boneka Budak Girl

    • 23 inci (57cm) Ukuran orok énggal. Beurat: sakitar 3.5LB. Bonéka bakal sumping sareng alat pacét magnét sareng botol dahar
    • Bahan: Awak pinuh tina Simulasi Silicone Vinyl.
    • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng pakéan.
    • Bonéka ieu mangrupikeun bonéka mojang awéwé anu leres sacara anatomi.
    • Pedaran produk: Ieu bonéka reborn sampurna dirancang ku seniman terkenal. Boneka reborn lucu sareng hirup.
  • ZIYIUI Real Looking 18 inch Reborn Baby Dolls Full Body Silicone vinyl Realistic Reborn Baby Boy Real Newborn

    ZIYIUI Nyata Nyawang 18 inci Reborn Baby Dolls Full Body Silicone vinyl Realistic Reborn Baby Boy Real Newborn

    • , bonéka ukuran buatan tangan sareng beuratna bakal janten sakedik kasalahan. Orok ngagaduhan awak vinil lemes pinuh. Awak sareng rupa anu pikaresepeun bakal ngajantenkeun anjeun ngaraos orok asli.
    • Bahan: vinil silikon awak pinuh, tiasa aman maén sareng bonéka dina kamar mandi, bonéka super lemes; anggota awak boneka tiasa janten kagiatan, tiasa linggih tiasa ngagolér, anjeun tiasa kana cai; moal nangtung, teu tiasa nyarios.
    • Soca: Bonéka sareng panon ditutup, panon henteu tiasa kabuka. Blok kalayan pacifier magnét tiasa nyocogkeun dina sungut.
    • Pakean: buatan tangan. Numutkeun ukuran bonéka. Cocog sareng ukuran orok (s 0-3 bulan) baju orok. Bonéka bakal sumping sareng bajuna sapertos poto na.
    • Pedaran produk: boneka orok ZIYIUI dilahirkeun deui dirancang ku seniman. Unggal inci tina bonéka orok siga manusa ieu karajinan tangan, dicét ku panangan. Kulit mangrupikeun tempat anu paling unik tina bonéka, seueur waktos anu dihasilkeun dina murangkalih orok
  • 18inch 45 CM babies reborn baby doll boy

    18 inci 45 CM orok dilahirkeun deui budak lalaki orok

    • bonéka orok reborn dirancang ku seniman. Unggal inci tina bonéka orok siga manusa ieu karajinan tangan, dicét ku panangan.
    • Huluna, 3/4 panangan sareng 3/4 suku didamel tina bahan vinil silikon lemes. Taktak sareng awak mangrupikeun awak lawon ku katun PP anu ngeusi internal.
    • Buukna nyaéta leungeun anu diakar tina mohair (lawon anu didamel tina buuk asli domba Angora). Buukna tiasa sagala bentuk sareng dibereskeun, sapertos rambut orok anu sajati.
    • Boneka orok reborn Toy parantos diuji ku SAFE ASTM F963 sareng EN71 kanggo murangkalih umur 3+.
    • Panjelasan Produk:
  • Kids Boy Body Alive Dolls Reborn Baby

    Budak Budak Awak Awak Budak Lahir Deui

    • sakitar 18 inci (45cm); Beurat: sakitar 1.1KG (2.2LB). Bonéka nyaéta buatan tangan; bakal sababaraha kasalahan dina ukuran sareng beurat.
    • Silikon lengkep, henteu lemes pisan, éta ngagaduhan sakedik lemes sareng kalenturan nalika keuna ka anjeunna; anggota awak bonéka tiasa aktip, éta tiasa linggih atanapi ngagolér
    • Rambut: mohair anu diakar ku kualitas tinggi tiasa nyeuseuh.
    • Panon: Moal bisa ngiceup. Alis: lengkep-tangan-ditarik nepi pesawat.
    • Panjelasan Produk:
  • ZIYIUI 23inches Full Body Silicone Reborn Girl Doll Anatomically Correct Sleeping Baby Doll

    ZIYIUI 23inches Awak Pinuh Silikon Reborn Girl Doll Anatomis Bener Saré Boneka Orok

    • UPC: 797550869750
    • Merk : ZIYIUI
    • Beurat: 1.8KG
    • Ukuran Boneka : 23 inci
    • Panjelasan Produk:
  • ZIYIUI 24 Lifelike Silicone Soft Reborn Baby Doll 60 CM Girl Baby Doll Vinyl Kids Christmas Xmas Gift

    ZIYIUI 24 Sepuh Manusa Silikon Lemes Reborn Bonéka Orok 60 CM Gadis Bonéka Bonéka Vinil Natal Natal Xmas Kado

    • UPC: 760385371767
    • Merk : ZIYIUI
    • Beurat: 1.8KG
    • Ukuran Boneka : 24 inci
    • Panjelasan Produk: