Warta

  • Where to buy a really authentic lifelike reborn baby?

    Dimana mésér orok anu dilahirkeun deui anu saé leres-leresna?

    Upami anjeun nembé ngempelkeun boneka orok anu dilahirkeun deui, atanapi anjeun kantos hoyong ngamimitian koleksi, tapi henteu kantos terang dimana ngamimitianana, pidéo ieu kanggo anjeun! Pitunjuk pikeun ngempelkeun boneka orok anu saé sapertos ieu. Ngalaksanakeun panilitian Henteu ngan ukur kaluar sareng mimiti mésér bonéka reborn mimiti anu anjeun ningali. D ...
    Maca deui
  • What Are Reborn Dolls?

    Naon Ari Bonéka Dilahirkeun Deui?

    Boneka Reborn Reborn Baby Dolls luar biasa hirupna, boneka buatan tangan anu tiasa ditagih anu parantos kasohor ku kolektor sareng peminat anu sami di Amérika Serikat sareng luar negeri. Ngumpulkeun boneka ieu parantos janten hobi nyebar anu nyandak dunya ku badai, salaku kipas ...
    Maca deui
  • A New Type of Silicone Reborn Babies

    Jinis Anyar Orok Reborn Silikon

    Naha anjeun bogoh ka orok anu dilahirkeun atanapi anjeun milih anu sanés ngiringan ngempelkeun boneka ieu sareng anjeun ngan resep diajar langkung seueur ngeunaan éta, tulisan ieu bakal janten bubuka dasar. Orok anu dilahirkeun mangrupikeun hiji kasenian anu ngan ukur tumuh dina popularitas ...
    Maca deui