ZIYIUI 22 55 CM Silikon Lemes Alat Manusia Manpaat Sarua Realistis Reborn Baby Doll NewBorn Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas Hadiah

ZIYIUI 22 55 CM Silikon Lemes Alat Manusia Manpaat Sarua Realistis Reborn Baby Doll NewBorn Baby Doll Vinyl Kids Gift Christmas Xmas Hadiah

  • UPC: 760385372467
  • Merk : ZIYIUI
  • Beurat: 1.8KG
  • Ukuran Boneka : 22 inci
  • Panjelasan Produk:

Detil Produk

Tanda Produk

  • Boneka anu dilahirkeun deui nyaéta Sakitar 22 inci / 55 cm tina sirah dugi ka jempol, sareng beuratna 3 Lbs sakitar.
  • Kualitas luhur Silicon vinyl, lemes sareng heuras vinil. Bagian, leungeun sareng suku bagian mangrupikeun bahan silikon. Awak awak katun, lemes pisan, raoseun pisan. Anggota awak bonéka tiasa obah sareng tiasa calik sareng ngagolér tapi teu tiasa nangtung, teu tiasa nyarios. Catetan: bonéka ieu henteu tiasa dilebetkeun kana cai
  • Panangan sareng suku tiasa digerakkeun luhur sareng ka handap, sareng orok tiasa calik teras ngagolér, teu tiasa nangis, seuri sareng tuang.
  • Sesuai sareng sarat kaamanan ASTM F963 sareng EN71 kanggo umur 3+.
  • Naon anu aya dina kotak: 22 ′ Boneka Reborn x 1; Baju x 1;

 

Vinil silikon lemes pisan sareng boneka katun PP
Orok ieu 100% buatan tangan. Karajinan sareng nyetak tangan
Diménsi: 55 cm / 22 inci. ukuran orok nyata, simpangan aya kusabab cara ngukur anu béda
Beurat: Sakitar 1,2 kg
Ketik : Boneka vinil silikon
Bahan :
Kualitas luhur Silicon vinyl, lemes sareng heuras vinil. Bagian, leungeun sareng suku bagian mangrupikeun bahan silikon. Awak awak katun, lemes pisan, raoseun pisan. Anggota awak bonéka tiasa obah sareng tiasa calik sareng ngagolér tapi teu tiasa nangtung, teu tiasa nyarios.
Catetan: bonéka ieu henteu tiasa dilebetkeun kana cai.
Soca: panon akrilik kelas tinggi , Panon teu tiasa gerak.
Rambut: mohair, buatan tangan anu tiasa ditanam, kasatiaan luhur, tiasa dicuci, tiasa disisir.
Baju: Sakumaha gambar anu ditembongkeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5