ZIYIUI 22 Inci 55 CM Real Life Reborn Balita Boneka Lemes Vinil Silikon Nyata Gadis Budak Mainan Boneka, Soca Tiasa Blink Reborn Orok Boneka

ZIYIUI 22 Inci 55 CM Real Life Reborn Balita Boneka Lemes Vinil Silikon Nyata Gadis Budak Mainan Boneka, Soca Tiasa Blink Reborn Orok Boneka

  • UPC: 738626096311
  • Merk : ZIYIUI
  • Beurat: 1.8KG
  • Ukuran Boneka : 22 inci
  • Panjelasan Produk:

Detil Produk

Tanda Produk

  • Ukuran Bonéka: 22 inci / 55 cm Beurat: 3.3LB (1.5kg). Bonéka tiasa nganggo baju orok anu énggal (0-3cm). A pacifier magnét tiasa nyocogkeun sungut. Bonéka buatan tangan sareng baju bonéka, hadiah ulang taun anu pangsaéna pikeun murangkalih.
  • Bahan: awak vinil silikon lemes, didamel tina vinyl silikon anu diimpor, touch hipu tapi sesah. Ngan ukur ngagaduhan kakuatan sareng élastisitas anu tangtu nalika mencétan dirina. Éta tiasa lebet kana cai pikeun mandi, anjeun henteu tiasa mandi sareng murangkalih anjeun. Bonéka éta tiasa linggih sareng ngagolér kalayan gampang, tapi henteu tiasa nangtung sareng nyarios. boneka orok silikon lemes henteu lemes sakumaha boneka awak boneka, tapi éta langkung awét sareng tahan cai.
  • Soca: Akrilik Berkualitas Tinggi, henteu tiasa ngiceup. Rambut: Buatan tangan rooted mohair, Tiasa nyeuseuh sareng dangdan, éta katingalina sapertos rambut orok asli.
  • Paket kalebet: Bonéka * 1, Botol * 1, Magnét pacifier * 1, Akte kalahiran * 1, Baju * 1 (Sapertos gambar, upami stock, bakal ngirim baju anu sami).
  • Sertifikasi Kasalametan: Standar En71 EU, anu aman pikeun anjeun sareng orok anjeun. Aplikasi: Hadiah festival, kado ulang taun, Barudak maénkeun kalayan cocooan, Buyut atanapi Eyang ngiringan Boneka, Pecinta sareng Koléktor koleksi, Kado Natal.

 

 

Vinil silikon lemes pisan sareng boneka katun PP
Orok ieu 100% buatan tangan. Karajinan sareng nyetak tangan
Diménsi: 55 cm / 22 inci. ukuran orok nyata, simpangan aya kusabab cara ngukur anu béda
Beurat: Sakitar 1,2 kg
Ketik : Boneka vinil silikon
Bahan: Silikon vinil kualitas luhur, vinil lemes sareng heuras. Kepala, bagian leungeun sareng suku mangrupikeun bahan silikon.
Awak awak katun, lemes pisan, raoseun pisan.
Anggota awak bonéka tiasa obah sareng tiasa calik sareng ngagolér tapi teu tiasa nangtung, teu tiasa nyarios.
Catetan: bonéka ieu henteu tiasa dilebetkeun kana cai.
Soca: panon akrilik kelas tinggi , Panon teu tiasa gerak.
Rambut: mohair, buatan tangan anu tiasa ditanam, kasatiaan luhur, tiasa dicuci, tiasa disisir.
Baju: Sakumaha gambar anu ditembongkeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5