ZIYIUI 22 inci / 55cm Boneka Reborn Realistis Lemes Silikon Vinil Bonéka Sigana Balita Asli Budak Laki-Laki Manusia Anyar Karir Anyar Boneka Lahir Buatan Tangan Budak Budak Budak Kaulinan Kaulinan Kado pikeun umur 3+

ZIYIUI 22 inci / 55cm Boneka Reborn Realistis Lemes Silikon Vinil Bonéka Sigana Balita Asli Budak Laki-Laki Manusia Anyar Karir Anyar Boneka Lahir Buatan Tangan Budak Budak Budak Kaulinan Kaulinan Kado pikeun umur 3+

  • UPC: 797550153231
  • Merk : ZIYIUI
  • Beurat: 1.8KG
  • Ukuran Boneka : 22 inci
  • Panjelasan Produk:

Detil Produk

Tanda Produk

  • Ukuran Bonéka: 22 inci / 55 cm Beurat: 3.3LB (1.5kg). Bonéka tiasa nganggo baju orok anu énggal (0-3cm). A pacifier magnét tiasa nyocogkeun sungut. Bonéka buatan tangan sareng baju bonéka, hadiah ulang taun anu pangsaéna pikeun murangkalih.
  • Bahan: awak vinil silikon lemes, didamel tina vinyl silikon anu diimpor, touch hipu tapi sesah. Ngan ukur ngagaduhan kakuatan sareng élastisitas anu tangtu nalika mencétan dirina. Éta tiasa lebet kana cai pikeun mandi, anjeun henteu tiasa mandi sareng murangkalih anjeun. Bonéka éta tiasa linggih sareng ngagolér kalayan gampang, tapi henteu tiasa nangtung sareng nyarios. boneka orok silikon lemes henteu lemes sakumaha boneka awak boneka, tapi éta langkung awét sareng tahan cai.
  • Soca: Akrilik Berkualitas Tinggi, henteu tiasa ngiceup. Rambut: Buatan tangan rooted mohair, Tiasa nyeuseuh sareng dangdan, éta katingalina sapertos rambut orok asli.
  • Paket kalebet: Bonéka * 1, Botol * 1, Magnét pacifier * 1, Akte kalahiran * 1, Baju * 1 (Sapertos gambar, upami stock, bakal ngirim baju anu sami).
  • Sertifikasi Kasalametan: Standar En71 EU, anu aman pikeun anjeun sareng orok anjeun. Aplikasi: Hadiah festival, kado ulang taun, Barudak maénkeun kalayan cocooan, Buyut atanapi Eyang ngiringan Boneka, Pecinta sareng Koléktor koleksi, Kado Natal.

 

Bonéka anu imut sareng saumur hirup.
Dijieunna tina kualitas alus lemes Simulasi Silikon Vinil. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, bahan ramah lingkungan murni.
Sirah, panangan sareng suku anu lemes Simulasi Silikon Vinil, awak nyaéta kaén anu dieusi ku katun. Tiasa pasang aksi sapertos dahan, linggih sareng ngagolér. Tiasa teu nangtung. Awak bonéka lawon henteu kedah lebet kana cai.
Bonéka bakal dilengkepan baju sareng kotak bungkus
Éta bakal janten sobat orok anjeun sareng salah sahiji kulawarga anjeun.
Kahayang anjeun resep ieu.
Anjeun bakal kéngingkeun:
1. Bonéka orok dilahirkeun * 1;
2. baju Doll;
3. Bungkus bungkus * 1
4. pacifier magnét
5. bijil Kelahiran


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5