ZIYIUI Handmade Soft Silicone18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Boneka Anu Katingali Vinil Ulang Tahun Anak

ZIYIUI Handmade Soft Silicone18 inch Reborn Baby Doll Girl Lifelike Blue Eyes Newborn Girl Toy Boneka Anu Katingali Vinil Ulang Tahun Anak

  • UPC: 680727933470
  • Merk : ZIYIUI
  • Beurat: 1.8KG
  • Ukuran boneka: 18 inci
  • Panjelasan Produk:

Detil Produk

Tanda Produk

  • Ukuran: 18 inci (45 cm); Beurat: sakitar 1.2KG (2.6LB). Bonéka ieu buatan tangan, bakal aya sababaraha kasalahan dina ukuran sareng beuratna.
  • Sirah, panangan sareng suku: Lemes Simulasi Silikon Vinil, Awak: lawon dieusian ku katun, lemes pisan.
  • Rambut: Mohair Berkualitas Tinggi, implantasi Manual, tiasa nyeuseuh sareng pakéan. Ieu bonéka orok, janten rambutna rada kirang.
  • Panon: Akrilik Berkualitas Tinggi, henteu tiasa ngacieupan. Sungut: Magnetik, Éta bakal sumping sareng pacifier magnét pikeun nyocogkeun sungut.
  • Pakean Bonéka: Handmade. Numutkeun ukuran bonéka. Bonéka bakal sumping sareng baju.

 

Boneka lucu sareng hirup sapertos boneka. Dijieun kualitas luhur Sink Simulasi Silikon Vinil. Sentuhan anu raoseun. Aman henteu-toksik, bahan ramah lingkungan murni. Sirah, panangan sareng suku anu lemes Simulasi Silikon Vinil, awak nyaéta kaén anu dieusi ku katun. Tiasa pasang aksi sapertos dahan, linggih sareng ngagolér. Tiasa teu nangtung. Awak bonéka lawon henteu kedah lebet kana cai. Boneka bakal sumping sareng baju sareng pacifier magnét. Éta bakal janten sobat orok anjeun sareng salah sahiji kulawarga anjeun. Kahayang anjeun resep ieu. Anjeun bakal kéngingkeun: 1. Bonéka orok reborn * 1; 2. baju Doll; 3. Panyokong magnét * 1 (Warna acak); 4.Toy botol * 1; 5. Sertipikat Kaaslian * 1;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    5